Domino Sign

Channel Bender

Bestemd voor signmakers…

Version française English Version Versione italiana Versión en español Deutsch Version Nederlandse versie

Concept Dominosign

CHANNEL BENDER

De Channel Bender machines zijn volledig geautomatiseerde systemen waarmee op eenvoudige wijze de kaderlijsten van letters en logo’s voor gevelreclames worden geproduceerd uit stroken aluminium, rvs of andere materialen, in diverse dikte- en hoogtematen. Deze systemen zijn speciaal ontwikkeld voor signmakers en bestemd voor het eenvoudig en snel vouwen en snijden van:

De systemen worden geleverd met EasyCAD software voor het bewerken en optimaliseren van uw DXF-bestanden op uw werkstations. Het Channel Bender productgamma wordt bestuurd met een PC-systeem (Windows 10 – Engelse versie) via EASYB (in het Engels). Deze software bevat alle functies voor het kalibreren van de machine, het importeren en bewerken van DXFbestanden, en het in productie brengen van uw projecten. Met name kan hiermee de ‘offset’ functie worden berekend en geprogrammeerd (dit is de variatie in lengte van het lettercontour, afhankelijk van de gewenste belettering: doosletters of reliëfl etters), om op basis van één enkel ontwerp body, bodem en voorplaat van een letter te realiseren, en om zonder te vouwen de markering aan te brengen (met behulp van de slijpmachine).

Het hele gamma heeft 1 jaar garantie (onderdelen), en geeft tevens recht op telefonische assistentie en teleassistentie (via Teamviwer). U moet daarvoor wel beschikken over een internetverbinding.